Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος στην Βράβευση Ποδοσφαιριστών

1
1Με κάθε επισημότητα και παρουσία πολλών φίλων του συλλόγου, ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού πραγματοποίησε στις 7 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μπενετάτου στο Παλαιό Ψυχικό, την βράβευση των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ανδρικής ομάδας για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία ΕΠΣΑ.

Απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε όλο το ρόστερ των 30 ποδοσφαιριστών, στο Γιώργο Παπαδόπουλο προπονητή της ομάδας και στον Βασίλη Παπαδόπουλο γυμναστή της ομάδας.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα ήταν ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου και διακρίθηκε στην ανδρική ομάδα. Μετά το τέλος της βράβευσης ακολούθησε δεξίωση στο ρούφ γκάρντεν του πολιτιστικού κέντρου σε εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκομένων.

2

3

4

Οι άνθρωποι αυτοί συνθέτουν τη δυναμική της μεγάλης οικογένεια μας: της οικογένειας του Π.Ο.Ψ., στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι νιώθουν την ανάγκη να ενισχύσουν τον υγιή αθλητισμό και τα οφέλη του στα παιδιά της περιοχής μας, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη ζεστή αγκαλιά μας σε κάθε έναν ξεχωριστά!

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ψ. ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον φίλαθλο κόσμο μας, που συμπαραστάθηκε εντυπωσιακά καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε κάθε μας προσπάθεια και αποτέλεσε με την παρουσία του τον 12ο παίκτη μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επάνοδό μας στη Β’ κατηγορία.

Επίσης τις επιχειρήσεις/χορηγούς «S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κα Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ ο κ. Βύρωνας Σαμαρόπουλος, ο κ. Γεώργιος Παπαχρόνης, η κα Σόφη Ζαφρακοπούλου οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Νατάσα Αγγελάκη, ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης η κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα και ο κ. Παντελής Χαροκόπος.

Από την ΕΠΣΑ ο Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαβρήλος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής κ. Ξενοφών Ρούσσης. Ο κ. Κώστας Πετρίτσης, ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος ο κ. Αντώνης Μανούσος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου, ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου πρώην Διαιτητής Α’ Εθνικής και εκδότης της εφημερίδας «ΘΟΡΥΒΟΣ», ο κ. Ιωάννης Γιασαφάκης Μέλος του Απόλλωνα Χαλανδρίου και αρκετοί εκπρόσωποι των αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

5
Ο Π.Ο.Ψ. είναι το παλαιότερο αθλητικό (ποδόσφαιρο, κολύμβηση, γυμναστική) σωματείο του Δήμου μας και ιδρύθηκε το 1926. Ταυτόχρονα είναι το μοναδικό σωματείο του προαστίου μας, που διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών στο επίσημο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου κ. Παπανδρέου Λεωνίδας, Π.Ο.Ψ. 

Τελευταία Νέα