Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, μιά αλλοιώτικη μουσική παράσταση με την συμμετοχή της σπουδαίας ποιήτριας Κατερίνας Αγγελάκη-Ρούκ.
Η ποιήτρια θα συμμετάσχει ενεργά στην «Τέλεια Εξαφάνιση» και άλλες μουσικές ιστορίες των Dilemma Band, διαβάζοντας ποιήματά της που μελοποιήθηκαν από τους μουσικούς, δίνοντας μιαν άλλη διάσταση και πρόσθετο ενδιαφέρον στην εκδήλωση.
Οι Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κιθάρες, loops) και Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες), έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Η μουσική τους έχει επιρροές από την κλασική, τη jazz, τo art rock, τη folk, την ambient, το dark wave, την avant-garde.
Απόψε, θα παίξουν αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ τους σε ποίηση της γνωστής ποιήτριας. Ο λόγος της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ βαθιά συναισθηματικός και ταυτόχρονα αιχμηρός συνδυασμένος με τη μουσική άποψη των Dilemma συνεπαίρνει τον θεατή σε ένα μοναδικό ταξίδι ήχων και λέξεων, δημιουργώντας εικόνες και συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό.
Πότε : 20:30
Που : Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745 135 (απαραίτητη η κράτηση θέσης).
Πηγή ενημέρωσης : εν δήμω