Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

25 & 26 Απριλίου στο Στέκι του Παιδιού

stekipaidiou

stekipaidiouΌπως κάθε Σ/Κ, στο φιλόξενο “Στέκι του Παιδιού”, δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο για τους μικρούς & μεγαλύτερους φίλους του.

Σάββατο 25 Απριλίου

  • 11.00 – 12.15 μ.μ. 
« Πρώτη φορά γονείς … » ( και παιδιά από 4 χρ.)
 
Με αφορμή το βιβλίο της Ευγενίας Θεοδότου «Όταν παίζω μαθαίνω και καλύτερα καταλαβαίνω» η συγγραφέας, μας παρουσιάζει πρωτοποριακά παραδείγματα  με τη μορφή διασκεδαστικών παιχνιδιών, συζητά και μας ενημερώνει σχετικά με την διαπαιδαγώγηση , τη δημιουργική απασχόληση και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται καθημερινά.
  • 11.00 – 12.15 μ.μ. 

« Το Μαγιάτικο στεφάνι του Παιχνιδαγωγείου » ( 4 ½- 6 χρ.)

Ένα διαφορετικό εικαστικό εργαστήρι. Έλα να φτιάξουμε με διαφορετικές τεχνικές και παράξενα υλικά, όσα λουλούδια αντέχουμε για να κάνουμε το μεγαλύτερο Μαγιάτικο στεφάνι λίγο πριν τη Πρωτομαγιά.  ( στο Παιχνιδαγωγείο 25ης Μαρτίου 61 Νέο Ψυχικό)

  • 17.00 – 20.00 μ.μ.  

 « Πρωτάθλημα Subbuteo »  ( παιδιά από 8 χρ. και γονείς )

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα για μπαμπάδες και παιδιά, όπου 22 γονείς και τα παιδιά τους συνεχίζουν να «μάχονται» για την κατάκτηση της 1ης θέσης.
 
Κυριακή 26 Απριλίου
  • 11.00 – 13.00 μ.μ. 

« Πρόβες Θεατρικών ομάδων »

Οι πρόβες συνεχίζονται, οι 2 παραστάσεις πλησιάζουν.

  • 17.30 – 18.30 μ.μ. 
« Παράσταση Καραγκιόζη: Θησέας και Μινώταυρος »  
 
Το Θέατρο Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ, μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα. Ο Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης και η παρέα τους βοηθούν τον ηρωικό Θησέα εναντίον του θρυλικού Μινώταυρου, και μας προσφέρουν αγωνία και πολλά γέλια.
 
Για παιδιά 3 έως 103 ετών!
 
 Εισιτήριο 4 ευρώ.

 

Το «Στέκι του Παιδιού», είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Το “Στέκι” υλοποιείται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Ο.Κ.Α.Π.Α του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Τις  δραστηριότητες μας επιμελούνται και  πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και ειδικευμένοι εμψυχωτές.

ΠΩΣ μπορείτε να συμμετάσχετε:

Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : stekitoupaidiou@gmail.com

ΠΟΥ γίνονται οι εκδηλώσεις:

Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Ρ.Φεραίου &  Μπουμπουλίνας, εκτός και άν υποδεικνύεται άλλη διεύθυνση

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974

Τελευταία Νέα