Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

5ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

SxolikoPrwtSkaki

SxolikoPrwtSkakiΤην Κυριακή 13 Μαΐου ο Δήμος διοργανώνει Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητές/τριες των Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολείων του Δήμου.

Το σύστημα των αγώνων θα είναι το Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 παρτίδες συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών η κάθε μία (15’ για κάθε παίκτη) με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο, κάθε τάξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολείων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Επίσης, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου, καθώς και αθλητές του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

  • δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11/5 στη φόρμα, εδώ δηλώνοντας :
  • ονοματεπώνυμο, σχολείο, έτος γέννησης, τάξη, τηλέφωνο και αρ. δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο.

Οργανωτική Επιτροπή

  1. Παντελής Ξυριδάκης, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού
  2. Μαρία Τρέζου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
  3. Γεώργιος Τσιάμης, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού»

Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες, όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι κάθε ομίλου και κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι, ενώ θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία σχολείων, όπου θα βραβευθεί με ΚΥΠΕΛΛΟ το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Πότε : 10:00
Που : 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού, 25ης Μαρτίου

Όπως κάθε χρόνο, το Πρωτάθλημα (δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη) διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

SxolikoPrwtSkaki2

Πηγή ενημέρωσης : κα Μάρω Τρέζου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Τελευταία Νέα