Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου – Κοπή Πίτας

pita3

Διαδικτυακά έκοψε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου μας, μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Σινανιώτου.

Την κοπή παρακολούθησαν περίπου 1000 θεατές διαδικτυακά, καθώς και απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς οι ακόλουθοι Υπουργοί της Κυβέρνησης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκη Κεραμέως: Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωστής Χατζηδάκης: Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ζέττα Μακρή: Υφυπουργός αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ζωή Ράπτη: Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, Βίκυ Λοΐζου: Γενική Γραμματέας Τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, καθώς και οι Βουλευτές Βορείου Τομέα Αθηνών κκ Δημήτρης Καιρίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έστειλε τις ευχές του, ενώ παρόντες ήταν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη, η Διοικητής του ΑΤ Φιλοθέης-Ψυχικού κα Βασιλική Βαμβάτσικου, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Συλλόγων του Δήμου, υπάλληλοι, καθώς και δημότες.

Την πίτα είχε ευλογήσει ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Βαρνάβας Θεοχάρης, ο οποίος μετέφερε και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Στους τυχερούς δημότες που κέρδισαν το φλουρί, δόθηκαν δώρα που ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου Πατσέας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο επιφανείς Έλληνες κατοίκους του Προαστίου μας:

Στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στον κ. Δημήτριο Νανόπουλο, Ακαδημαϊκό Καθηγητή στις Φυσικές Επιστήμες – Κοσμολογία.

Σας εύχομαστε Καλή Χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία και με την ευχή του χρόνου να κόψουμε τη Βασιλόπιτα του Δήμου μας και να ανταλλάξουμε ευχές όλοι μαζί!

 

pita3

pita4

pita1

pita2

Τελευταία Νέα