Θέατρο, ιστορία, μουσική και Καραγκιόζης συναντιούνται την ερχόμενη εβδομάδα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, με νέους κύκλους διαλέξεων, μια ξεχωριστή μουσική παράσταση και την έναρξη των παραστάσεων Θεάτρου Σκιών.
Δείτε τις εκδηλώσεις:
Τρίτη 13 Οκτωβρίου
Παγκόσμια Ιστορία Θεάτρου – Διάλεξη
Ξεκινά ο νέος κύκλος διαλέξεων με την Δρ. Χάρις Συμεωνίδου, μια διαδρομή στην ιστορία του θεάτρου από την αρχαιότητα έως σήμερα — από το αρχαίο ελληνικό και το ρωμαϊκό θέατρο έως το ευρωπαϊκό, το ρωσικό, το αμερικανικό και το νεότερο ελληνικό θέατρο.
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου
Διαλέξεις Ιστορίας
Ξεκινά ο νέος κύκλος διαλέξεων Ιστορίας με τον Δρ. Γιάννη Αντωνόπουλο. Στο επίκεντρο φέτος η Ελλάδα και το Κυπριακό ζήτημα. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Πέμπτη.
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου
Συναυλία «Της καρδιάς η διαδρομή»
Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση που διατρέχει την πολυετή δισκογραφική τους πορεία, μαζί με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική σκηνή.
Κυριακή 18 Οκτωβρίου
Παράσταση Καραγκιόζη
Ξεκινούν οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών με τον «Καραγκιόζη Τραγουδιστή και τα Γενέθλια της Βεζυροπούλας» από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλος. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φιγούρες και τα μυστικά του αγαπημένου Καραγκιόζη μέσα από δημιουργικό εργαστήρι. (Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή)
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.