Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Move Week 2016»

MoveWeek5

Τα μέλη της Επιτροπής Νεότητας με τo Κέντρο «Εστία» και την YogAcademy ταρακούνησαν “για τα καλά” τον Δήμο μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης «Move Week 2016», την Κυριακή 29 Μαϊου 2016.

MoveWeek5

Στις 10:30 το πρωί, τα μέλη της Επιτροπής Νεότητας  μαζί  με συνδημότες μας και με νέους και νέες του Κέντρου «ΕΣΤΙΑ» ξεκίνησαν την καθιερωμένη «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας» με προορισμό αυτή την φορά το Άλσος Εθνικής Τραπέζης στην Φιλοθέη. Όταν φτάσανε στον προορισμό τους, κάνανε ένα διάλειμμα για να απολαύουν τα προϊόντα της εταιρίας Anax Super Food και Βίκος που στήριξαν την εκδήλωση.

MoveWeek

Συνεχίζοντας με το δεύτερο διασκεδαστικό κομμάτι της δράσης την ZenDance Kundalini Yoga, τα μέλη της Επιτροπή Νεότητας με τους φίλους τους καθοδηγούμενοι από την  Έβελυν Ζώτου ανακαλύψανε μια πρωτοποριακή τέχνη εκγύμνασης του Σώματος, που γαληνεύει την ψυχή και ξεκουράζει το νου.

MoveWeek2

MoveWeek4

MoveWeek3

Βασισμένη στην πανάρχαια τέχνη της Yoga, η Kundalini ξεδιπλώνει την συσσωρευμένη ενέργεια του ανθρώπινου σώματος, μέσα από την κίνηση, την ανάσα και το ρυθμό και παντρεύει αρμονικά την κίνηση με την Ελληνική μουσική, την Ανάσα με την εκτόνωση του σώματος, την Άσκηση με τη γαλήνη της ψυχής.

MoveWeek6

Τα μέλη της Επιτροπή ευχαριστούν τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου, την Δημοτική Συμβουλο Νέλλη Λάβδα και Δημοτικό Σύμβουλο Άλκη Γάτο και τον Διοικητή Ασφαλείας Ψυχικού Κωνσταντίνο Παπαθανάση που ήταν εκεί και τους στηρίζουν σε κάθε δραστηριότητά τους καθώς επίσης και την Έβελυν Ζώτου με την YogAcademy για την μοναδική εμπειρία που τους προσέφερε. Επίσης ευχαριστούν τους νέους και τις νέες του Κέντρου «ΕΣΤΙΑ» που συμμετείχαν στις δράσεις και όλους τους συνδημότες μας, οι οποίοι επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν και να ενταχθούν στην παρέα τους!

Την δράση μας στηρίξαν ο Ο.Κ.Α.Π.Α. και οι εταιρείες Anax SuperFood, Events Atelier και Βίκος.

Πηγή ενημέρωσης : Δελτίο Τύπου κας Βελίσσας Μουχλή, Επιτροπή Νεότητας

Τελευταία Νέα