Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αρχείο Εκδόσεων

enD3
enD3

Όλες οι εκδηλώσεις στο “εν δήμω

Εκθέσεις Ζωγραφικής & Γλυπτικής, Μουσικές Βραδυές, Ειδικές Κινηματογραφικές Προβολές, Διαλέξεις & Ομιλίες, Θεατρικές Παραστάσεις, Οργάνωση Bazaar,  Υπαίθριες Γιορτές, δίνουν το στίγμα του πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων που διοργανώνονται κάθε μήνα και στις τρείς κοινότητες, ενισχύοντας το αίσθημα κοινωνικής συμμετοχής των κατοίκων της πόλης.

Θέλετε να θυμηθείτε τις λεπτομέρειες μιάς εκδήλωσης στην οποία συμμετείχατε πρίν από καιρό? Εύκολο, ανατρέξτε στο αρχείο του μηνιαίου εντύπου “εν δήμω” όπου είναι καταχωρημένες όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί στην πόλη μας από το 2011!

  
 
2014

Όλα τα θέματα επικαιρότητας στο “Παράθυρο

Καλώς ήλθατε στο “Παράθυρο” του δήμου. Το «Παράθυρο» είναι μια περιοδική έκδοση, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες επικοινωνίας του Δήμου, με στόχο να προσφέρει την ποιότητα ενημέρωσης και επικοινωνίας που αξίζει στους πολίτες του ενιαίου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Κάθε τεύχος επιδιώκει να φιλοξενεί στις σελίδες του έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό και το Νέο Ψυχικό.

Μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα τεύχη της έκδοσης, και να βρείτε πληροφορίες για την επικαιρότητα  στο προάστιο από το 2011 μέχρι σήμερα.

  
 
Album

Εκδόσειs Βιβλίων

Ο πράσινος οδηγός Φιλοθέης – Ψυχικού με τίτλο «Εκ Φύσεως, η πόλη μας», είναι το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα στο οποίο καταγράφεται και απεικονίζεται ο φυσικός κόσμος μέσα σε αστικό ιστό.Στο βιβλίο 23 φωτογράφοι Φύσης παρουσιάζουν πρωτότυπα έργα τους τα οποία πρόσφεραν αφιλοκερδώς για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Σημεία Πώλησης του Λευκώματος:

  1. ΕΛΤΑ (Πλατεία Α Π. Ψυχικού πρώην blue bell)
  2. Γραφεία ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ, Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη

  
 
Newsletter

Newsletters

Newsletter είναι μία ηλεκτρονική “έκδοση” για να σας ενημερώνουμε, αν φυσικά ενδιαφέρεστε. Το newsletter λειτουργεί ως εξής:

  • εγγράφεστε απλά γράφοντας το email σας στη σχετική φόρμα,
  • σας στέλνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα εημερώσεις,
  • αυτές τις λαμβάνετε ουσιαστικά στο email που δώσατε κατά την εγγραφή,
  • αν δεν θέλετε πλέον άλλο να σας στέλνουμε ενημερώσεις, μπορείτε μέσα από ένα τέτοιο email να ξεγραφτείτε πατώντας το σχετικό σύνδεσμο που επισυνάπτεται (βρίσκεται κάτω κάτω με μικρά γράμματα και γράφει unsubscribe)
  
 

 Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης

 

Τελευταία Νέα