Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«The Emperor’s New Clothes»

TheEmperor

TheEmperorΤην Κυριακή 19 Νοεμβρίου, μια κωμωδία με ζωντανά τραγούδια και χορούς, που διαδραματίζεται στην Ρώμη και έχει θέμα την τιμωρία ενός άπληστου βασιλιά, που κάνει τα παιδιά να διασκεδάσουν με το “πάθημα” του άπληστου και ανόητου Αυτοκράτορα.

Η παράσταση είναι στην Αγγλική γλώσσα από το παιδικό English Theatre, σε διασκευή της Tessa Clark,  προσαρμοσμένη σε ηλικίες παιδιών Νηπιαγωγείου & Δημοτικού (4 -12) με εύκολο αγγλικό λεξιλόγιο, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Hans Christian Andersen, «The Emperor’s New Clothes».

  • Τα παιδιά θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα πάρουν αποφάσεις για τα δρώμενα με την μέθοδο του Interactive Theatre.

Το English Theatre Club είναι αγγλόφωνο παιδικό θέατρο, ο θίασος αποτελείται από Άγγλους & Έλληνες ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς που έχουν πείρα στο παιδικό θέατρο. Οι ηθοποιοί παίζουν αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά που είδαν τα έργα, είχαν την ικανοποίηση ότι παρακολούθησαν έργο στα Αγγλικά και το κατάλαβαν, το απόλαυσαν και συμμετείχαν ενεργά στη δράση. Καθηγητές, γονείς και παιδιά διαπίστωσαν με έκπληξη ότι μπορούν να διασκεδάσουν με μία αγγλόφωνη παράσταση.

Πότε : 12 μ.μ. – 13: 10
Που : Αίθουσα Θεάτρου / Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728 043

Είσοδος 5€ / άτομο, απαραίτητη η κράτηση θέσης στο info@stekitoupaidiou.gr

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος «Στέκι του Παιδιού», κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974                           

Τελευταία Νέα