Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Νέος Ιστότοπος, νέα επικοινωνία

WelcomeDimarxos2

WelcomeDimarxos2Φίλες και φίλοι,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, όπου φιλοδοξία μας είναι ν’ αποτελέσει έναν φιλόξενο χώρο «συνάντησης» της δημοτικής αρχής, των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών μας.

Το Ψυχικό, η Φιλοθέη και το Νέο Ψυχικό, τα τρία προάστια που συνενώθηκαν στο νέο δήμο, συγκροτούν πλέον μια ενιαία οντότητα: μια πόλη με «πράσινο» χαρακτήρα και «ανθρώπινο» πρόσωπο.

Από την αρχή της θητείας μας, έχουμε δεσμευθεί για ένα Δήμο ο οποίος θα αποτελεί πρότυπο σε θέματα περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής και εξυπηρέτησης του πολίτη. Ένα Δήμο που θα λειτουργεί με αρχές και συνείδηση. Θα στηρίζεται στη διαφάνεια, στη λογοδοσία, στην ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία με όλους.  

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να βοηθήσει να κάνουμε πράξη όλες μας τις δεσμεύσεις στην καθημερινότητα του Δήμου μας. Η ανάπτυξη της online εξυπηρέτησης των δημοτών αποτελεί βασικό στόχο αυτής της δράσης. Θέλουμε να παρέχουμε ψηφιακά όσο το δυνατόν περισσότερες από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να διευκολύνονται οι συναλλαγές και να εξοικονομείται χρόνος και χρήμα για όλους.

Κάτοικοι και επισκέπτες, θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα για ό,τι συμβαίνει στο Δήμο μας:

  • τα πεπραγμένα αλλά και για τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής,
  • για τις παρεμβάσεις μας σε θέματα καθημερινότητας,
  • για την πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα στην πόλη,
  • για μια σειρά από υπηρεσίες και επιλογές για την οικογένεια, για το παιδί, για την εργαζόμενη μητέρα, για τους νέους, για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Όμως, η ιστοσελίδα αυτή δεν δημιουργήθηκε μόνο για να «μιλάμε», αλλά και για να σας «ακούμε»; για να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους συνδημότες μας:

  • να μας εκφράσετε τους προβληματισμούς σας,
  • να επισημάνετε τυχόν λάθη μας,
  • να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις

Η τεχνολογία μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτό το δικτυακό τόπο. Η συμμετοχή όλων μας όμως, είναι αυτή που θα του δώσει ζωή και λόγο ύπαρξης.

Ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής, δεσμεύομαι να είμαι προσωπικά παρών και σε αυτή την προσπάθεια επικοινωνίας. Σας καλώ όλες & όλους να τη στηρίξετε.

Παντελής Ξυριδάκης

 

 

 

Τελευταία Νέα