
Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος και ο σκηνοθέτης – μουσικός Πέτρος Δαμουλής μεταφέρουν στη σκηνή γνωστές ιστορίες του παραμυθά Αισώπου, στην πιο σύγχρονη και απρόσμενη εκδοχή τους, με μουσική, τραγούδι και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ!
Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, κέφι, χορό και μουσική.
Ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων, συμμετέχουν και επεξεργάζονται, μαζί με τους ηθοποιούς, τις αλληγορίες των μύθων, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για τη γενναιότητα, για το θυμό και την αγάπη.
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Κειμένων-Μουσική: Πέτρος Δαμουλής
Πότε: 18 – 19.10 μμ
Που: Αίθουσα Θεάτρου, Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας)
Γενική είσοδος: 5€, απαραίτητη η κράτηση θέσης, μόνο μέσω email: stekitoupaidiou@gmail.com
Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974