Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Έναρξη εγγραφών για τα αθλήματα της ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και ΓΙΟΓΚΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα αθλήματα της Ρυθμικής και Γιόγκα.
 
Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του ΟΚΑΠΑ οι εγγραφές θα γίνουν με προτεραιότητα των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Λόγω των μέτρων που ισχύουν οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
 
Πριν την εγγραφή σας προηγείται συνάντηση με τις αρμόδιες προπονήτριες των αθλημάτων για ενημέρωση ωραρίων, τμημάτων και διαθεσιμότητας.
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σήμερα. Σε περίπτωση αλλαγής αυτών θα αναθεωρηθούν και θα γίνει σχετική ανακοίνωση.
 
Οι εγγραφές θα γίνουν στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό) καθημερινά (εκτός Σαββάτου) και ώρα 08:30-15:00 και από 17:00-20:30.
 
Οι πληρωμές στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
 
Η εγγραφή θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων κατά περίπτωση δικαιολογητικών:
 
● 2 φωτογραφίες ● Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου με αναφορά μη ύπαρξης συμπτωμάτων Covid ● Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ (για κατοίκους Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού) ● Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, τρίτεκνους και μονογονεική ● Βεβαίωση αναπηρίας 67% και άνω
 
Επιπροσθέτως σας πληροφορούμε, ότι κατά την επίσκεψή σας στη γραμματεία και γενικά στους χώρους των γραφείων και κλειστών χώρων του αθλητικού κέντρου, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: όλα τα παραπάνω ισχύουν με βάση τις υπάρχουσες ΚΥΑ και οδηγίες της ΓΓΑ. Σε περίπτωση αλλαγών όλα τα ανωτέρω μπορούν να αναθεωρηθούν.

Τελευταία Νέα