Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Έναρξη εγγραφών για το άθλημα του ΤΕΝΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές/επανεγγραφές για τα μαθήματα τένις καθώς και για τα μέλη (χρήση γηπέδου) ξεκινούν από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
 
Για την εγγραφή σας προηγείται επικοινωνία με τον προπονητή κ. Λιακόπουλο Θεόδωρο ,στην γραμματεία του Αθλητικού κέντρου,για ενημέρωση ωραρίων και τμημάτων στο 210 6728043 ή 6974 896 583 από 12:00-15:00 &17:00 20:00.
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.
 
Για την οριστικοποίηση της εγγραφής παρακαλούμε να έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση:
 
● 2 φωτογραφίες ● Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου. ● Πιστοποιητικό εγγραφής στα Δημοτολόγια του Δήμου (μόνο για Δημότες) ● Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ (για κατοίκους Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού) ● Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, τρίτεκνους και μονογονεική ● Βεβαίωση αναπηρίας 67% και άνω
Τα μέλη υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για τους ίδιους καθώς και τους συμπαίκτες τους.
 
Επιπροσθέτως σας πληροφορούμε, ότι οι πληρωμές στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Κατά την επίσκεψή σας στη γραμματεία και γενικά στους χώρους των γραφείων του αθλητικού κέντρου, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: όλα τα παραπάνω ισχύουν με βάση τις υπάρχουσες ΚΥΑ και οδηγίες της ΓΓΑ. Σε περίπτωση αλλαγών όλα τα ανωτέρω μπορούν να αναθεωρηθούν.

Τελευταία Νέα