Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Γέμισε παιδιά το Σινέ Φιλοθέη! Με το θεατρικό αναλόγιο της Κάρμεν Ρουγγέρη ξεκίνησαν οι Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με χαρά για όλα τα παιδιά του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού που υποδέχτηκαν χθες στο σινέ Φιλοθέη την κορυφαία ελληνίδα παραμυθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της.

Ο όμορφος κινηματογράφος μας από νωρίς χθες γέμισε παιδικές φωνές αφού δεκάδες οικογένειες συνόδευσαν τους μικρούς τους για να παρακολουθήσουν το αναλόγιο της νεραΐδας Καλής και του μικρού συγγραφέα μιας πρωτότυπης παράστασης βασισμένη στο βιβλίο της “Έρχεσαι μαζί μου;”

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης καλοσώρισε την Κάρμεν Ρουγγέρη με θερμά λόγια:

“Είμαστε ευτυχείς και ενθουσιασμένoι που η καλύτερη παραμυθοποιός της Ελλάδας διάλεξε το προάστιο μας για να πραγματοποιήσει αυτή την έκτακτη εμφάνιση και να βρεθεί κοντά στα παιδιά μας αλλά και στους γονείς.

Χαιρόμαστε λοιπόν που σήμερα εδώ είστε τόσοι πολλοί για να ακούσετε την αφήγηση της πιο δημοφιλούς ηθοποιού, συγγραφέως, θεατρικής παραγωγού που πάνω από 25 χρόνια διασκεδάζει & διαπαιδαγωγεί τους μικρούς της φίλους, διασκευάζει θαυμάσια έργα του ελληνικού και παγκόσμιου παιδικού θεατρικού ρεπερτορίου”

Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε από όλα τα παιδιά να χειροκροτήσουν και να πούν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κάρμεν.

H Κάρμεν ταξίδεψε τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των ηρώων παλιών παραμυθιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Τομ Σόγερ, ο Εβενέζερ Σκρουτζ, η Σταχτοπούτα, η Κολοβή Αλεπού από τους Μύθους του Αισώπου, η Χαλιμά, ο ιθαγενής Παρασκευάς, η Κακιά Βασίλισσα, ο Δον Κιχότης και ο βαρόνος Μινχάουζεν.

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, είπε η Κάρμεν και ξεκίνησε το θεατρικό της αναλόγιο με το παραμύθι των παραμυθιών, μια καταπληκτική ιστορία με ήρωα ένα συγγραφέα. Ένα νέο παιδί, με τη βοήθεια της καλής του νεράιδας και των ηρώων παλιών παραμυθιών, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δικό του πρώτο παραμύθι. Θα τα καταφέρει;

Τυχεροί γονείς και παιδιά του Προαστίου μας αφού η πολυαγαπημένη παραμυθοποιός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μόνο του δικού μας Δήμου για μια έκτακτη εμφάνιση αφού λόγω καραντίνας είχε αποφασίσει να μην κάνει περιοδεία.

Η παράσταση ήταν δωρεάν όπως και όλες οι άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού για το καλοκαίρι 2021.

Η Νικόλ Δημητρακοπούλου είχε την επιμέλεια για την διοργάνωση.

Τελευταία Νέα