Search
Search

Εκδηλώσεις

Μουσική στα Πάρκα και τις Πλατείες από τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και τον ΟΚΑΠΑ

Πρόγραμμα συναυλιών – μουσικών δράσεων του Δημοτικού Ωδείου
Φιλοθέης Ψυχικού

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – Τετάρτη 21.6.2023

19:30 – 20:00 Στον Φάρο Ψυχικού
Η Παιδική χορωδία του Ωδείου μαζί με την Μεικτή Χορωδία Νέων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, θα δώσουν το παρόν με τραγούδια και μελωδίες από το ελληνικό και κλασικό ρεπερτόριο. Μαέστρος: Kατερίνα Βασιλικού, Συνοδεία πιάνου: Τζούλη Καράλη

20:30 – 22:00 Στον κήπο του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού
Οι καθηγητές/καθηγήτριες μονωδίας, πιάνου, κλαρινέτου, βιολιού, κιθάρας και φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, σε πολυποίκιλους συνδυασμούς, διάρκειας περίπου 90 λεπτών, με γνωστά έργα της κλασικής φιλολογίας …και όχι μόνον!
Παρουσιάζει: ο Καλλιτεχνικός Δ.ντης Νέστωρ Ταίηλορ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΑΜΣ … ΣΤΑ ΝΤΡΑΜΣ! – Πέμπτη 22.06.2023

20:00 – 20:30 Στο Οικολογικό πάρκο
Mίνι συναυλία από την τάξη των μαθητών ντραμς και ηλεκτρικής κιθάρας του Δημοτικού μας Ωδείου που απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και άνω.

ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – Παρασκευή 23.6.2023

19:00 Στον κήπο του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού
Μία μουσική ιστορία με πρωταγωνιστές μικρά παιδάκια και ζωάκια που θα μας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής. Θα ακούσουμε ωραίες μελωδίες, παράξενους ρυθμούς και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε με τους πρωταγωνιστές!
Σύλληψη – παρουσίαση: Μαριολίνη Καραβιώτη

OPEN – AIR CONCERT – Κυριακή 02.07.2023

20:30 – 22:00 Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού
Ανοικτή συναυλία του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου με την συμμετοχή των τάξεων μοντέρνου τραγουδιού και μιούζικαλ, ηλεκτρικής κιθάρας και μοντέρνου πιάνου. Ένα πρόγραμμα με αξιώσεις, με γνωστές επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου, στο οποίο εφέτος συμμετέχουν και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.
Υπεύθυνη Μοντέρνου Τμήματος: Ελένη Καπνόριζα 

 

Τελευταίες Εκδηλώσεις