Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2013

agwnes1

agwnes1O Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, ο  Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, η Ε.Α.Σ Ανατολικής Αττικής, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ,  διοργανώνουν Αγώνα Grand Prix Ανωμάλου Δρόμου σε οδόστρωμα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, με την επωνυμία “ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2013”.

Ο Αγώνας εντάσσεται στη σειρά των «ΓΥΡΟΙ ΠΟΛΕΩΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ 2012 – 2013» με τη μορφή πρωταθλήματος και διοργανώνεται στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ελληνικού Κλασσικού Αθλητισμού.

Ο τιμώμενος υπήρξε Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης, στα 10.000 μέτρα και στο Μαραθώνιο δρόμο, νικητής του διεθνούς Μαραθωνίου της Βοστόνης το 1946 καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος του Α. Ο. Φιλοθέης και επί σειρά ετών διευθυντής του Γυμναστηρίου, το οποίο σήμερα φέρει το όνομά του .

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στη Δύναμη των Σωματείων- μελών του Σ.Ε. Γ. Α. Σ , ανεξάρτητοι αθλητές – τριες  και μαθητές – τριες Δημοτικών Σχολείων γεννημένοι – ες  μέχρι το 2003 μόνο.agwnes4

Στον ιστότοπο του ΑΟΦ, μπορείτε να βρείτε:

  • την Προκήρυξη για τα Κυριακίδεια 2013
  • το Έντυπο δήλωσης συμμετοχής
  • το Σχεδιάγραμμα Διαδρομών (οδόγραμμα αποστάσεων)

Για πρώτη φορά στα «ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ» η χρονομέτρηση στις αποστάσεις 4000μ και 6000μ. θα γίνει ηλεκτρονικά (τσιπάκια) και γι’ αυτό το λόγο όλες οι ομαδικές αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 7/2/2013. Θα ήταν πολύ χρηστικότερο, για δική τους ευκολία, οι μεμονωμένοι αθλητές – τριες, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το Σάββατο, 9/2/2013 και ώρα 14.00.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες πρέπει να παρουσιαστούν 60΄ προ των αγώνων στη γραμματεία, για την παραλαβή των αριθμών .


Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα σύνταξης από ΑΟΦ.

Τελευταία Νέα