Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Τιμήσαμε τον συνδημότη μας Νάσο Γκαβέλα, χρυσό μας Παραολυμπιονίκη στα 100 μέτρα στους αγώνες του Τόκιο, στην ανακαινισμένη αίθουσα του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού

Μια όμορφη και ξεχωριστή στιγμή της τελετής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας στην προσφάτως ανακαινισμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού, ήταν η βράβευση του Χρυσού Παραολυμπιονίκη του Τόκιο στα 100μέτρα, Αθανάσιου (Νάσου) Γκαβέλα.
 
Από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη και την Αντιπεριφερειάρχη κα Λουκία Κεφαλογιάννη επιβραβεύτηκε και τιμήθηκε ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Τόκιο στα 100μέτρα, Αθανάσιος Γκαβέλας ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή καταχειροκροτούμενος από όλο τον κόσμο και συνοδευόμενος από τον προπονητή του και αθλητικό πατέρα του -όπως τον χαρακτήρισε- κο Νέστορα Κολοβό.
 
Ο Νάσος κατασυγκίνησε όσους παρακολούθησαν μέσα στην αίθουσα -αλλά και διαδικτυακά- την όμορφη εκδήλωση αφού με ζεστά λόγια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του αλλά και την στήριξη που λαμβάνει από τον Δήμο.
«Βρίσκομαι εδώ από όπου ξεκίνησα, από το σχολείο μου το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού,της γειτονιάς μου. Εδώ όπου έμαθα τα πρώτα μου γράμματα, εδώ που τελείωσα το σχολείο, εδώ που διδάχθηκα ήθος, έδωσα τους πρώτους μου αγώνες και κατάφερα παρά τα προβλήματα όρασης μου να βάλω υψηλούς στόχους ώστε πέρσι το καλοκαίρι να πραγματοποιήσω και το μεγάλο μου όνειρο, κατακτώντας το Χρυσό στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. 
 
Να έχουμε όλοι το φως μέσα μας, για να μας δίνει τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίζουμε το όνειρό μας».

 

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί την συγκινητική βράβευση του Νάσου Γκαβέλα. 

Τελευταία Νέα