Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πολιτιστικές δράσεις

Politismos

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού στηρίζει και προωθεί τη γνωριμία και τη δημιουργική ενασχόληση των μικρών κατοίκων του προάστιου με τον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, διαθέτει πολιτιστικά κέντρα, υλοποιεί ποικίλα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, διοργανώνει εκδηλώσεις με επίκεντρο το παιδί, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά.

 
Politismos

Δημοτικό Ωδείο,

Το Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης-Ψυχικού δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με σκοπό την προαγωγή της Μουσικής Παιδείας παρέχοντας στους κατοίκους και ιδιαίτερα στη νέα γενιά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες (ΦΕΚ 2575/24-09-2012 τ. Β ́).

  Στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Σκουριώτη: Ευρώτα 12, Νέο Ψυχικό
Για πληροφορίες και εγγραφές: 210 6752550,  dim-odeio@0177.syzefxis.gov.gr
 
Politismos

Κέντρο Νεότητας Φιλοθέης,

Ένα κέντρο έκφρασης και πολιτισμού που φιλοξενεί με μεγάλη επιτυχία τμήματα ζωγραφικής, μπαλέτου, μοντέρνου χορού, μουσικοκινητικής αγωγής & δημιουργικής απασχόλησης νηπίων στο ζεστό και ευχάριστο χώρο του.

 

Στεγάζεται σε κτίριο εντός του χώρου του tennis club: Καλλιγά 74, Φιλοθέη
Για πληροφορίες και εγγραφές: 210 6839882, 6989 4032

 
Politismos

Στέκι του Παιδιού,

Το «Στέκι του Παιδιού» αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα,  συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που αφορούν στην τρυφερή και δημιουργική παιδική ηλικία από 3 -13 χρονών.

 

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Αθλητικού Κέντρου: Ρ. Φεραίου &  Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό
Για πληροφορίες: 6945-297974, stekitoupaidiou@gmail.com

 
Politismos Δημοτική Πινακοθήκη «Μ.& Τ. Λέφα»,

Ένας πολιτιστικός χώρος εικαστικής δημιουργίας και εκπαίδευσης με καλλιτεχνικά εργαστήρια ζωγραφικής και γλυπτικής που έχουν ως στόχο τους την εξοικείωση των παιδιών με την τέχνη.

 

Διεύθυνση: Κοκκώνη 15, στο Ψυχικό
Για πληροφορίες και εγγραφές:
210 6717097,  dimotikipinakothikilefa@gmail.com

 
Politismos

Δημοτική Βιβλιοθήκη,

Η βιβλιοθήκη στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο που υπήρξε το σπίτι του Κοσμά Πολίτη, ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της γενιάς του ’30. Λειτουργεί Λέσχη παιδικού βιβλίου με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών με την φιλαναγνωσία.

 

Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 13, στο Ψυχικό
Για πληροφορίες:
210 6724307,  vivliops@otenet.gr

 

Πηγή Ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης

Τελευταία Νέα