Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δράσεις Επιτροπής

LogoEpNeotitas

Τα μέλη & οι φίλοι της Επιτροπής Νεότητας επιθυμούμε να συμμετέχουμε στις δραστηριότητες του Δήμου με έναν άλλο, τον δικό μας τρόπο, αλλά και να οργανώσουμε δικές μας δράσεις, οι οποίες θα στηρίζονται στη δημιουργία και τη διασκέδαση.

Η συμμετοχή στην Επιτροπή Νεότητας είναι εθελοντική και άμισθη. Καλούμε όλους τους νέους και πάντα νέους φίλους που ζούν στον δήμο μας, να ενταχθούν δυναμικά στην “παρέα μας” και να επικοινωνήσουν μαζί μας : neotita@philothei-psychiko.gov.gr.

LogoEpNeotitas

Δράσεις 2017

Η Επιτροπής Νεότητας του Δήμου, δύο φορές τον μήνα σχεδόν για κάθε μήνα του 2017 συνέχισε την διοργάνωση της πετυχημένης πρωτοβουλίας «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας». Σχετικές δημοσιεύσεις μπορείτε να βρείτε εδώ

   
 
LogoEpNeotitas

Δράσεις 2016 

Η Επιτροπής Νεότητας του Δήμου, δύο φορές τον μήνα σχεδόν για κάθε μήνα του 2016 συνέχισε την διοργάνωση της πετυχημένης πρωτοβουλίας «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας». Σχετικές δημοσιεύσεις μπορείτε να βρείτε εδώ

Τον Ιούνιο, συμμετείχε στο 2ο Marmalade Festival τον Ιούνιο, δείτε σχετικό άρθρο με φωτογραφίες, εδώ και το Δελτίο Τύπου εδώ.

Τον Μάιο, τα μέλη της ταρακούνησαν “για τα καλά” τον Δήμο μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης «Move Week 2016», τον Μάιο, όπως μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο με φωτογραφίες, εδώ και το Δελτίο Τύπου εδώ.

Τον Απρίλιο συμμετείχε στην δράση «Let’s Do It Greece», δείτε σχετικό άρθρο με φωτογραφίες, εδώ και το Δελτίο Τύπου εδώ

 
 
LogoEpNeotitas

Δράσεις 2015

Η Επιτροπής Νεότητας του Δήμου οργάνωσε την 1η «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας», την Κυριακή στις 27/09/2015. Σκοπός της δράσης ήταν να προωθηθεί ένας πιο δραστήριος τρόπο ζωής, υιοθετώντας διαφορετικά μέσα μεταφοράς εντός της πόλη μας, όπως για παράδειγμα τη χρήση ποδηλάτου. Η μετακίνηση με το ποδήλατο μας βοηθά να εξοικονομήσουμε χρόνο, χρήματα, να βοηθήσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την υγεία μας. Δελτίο Τύπου για την “ΠοδηλατοΒόλτα”, εδώ.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου σας προσκαλέσαμε να συμμετέχουμε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», κορύφωση των εκδηλώσεων της οποίας αποτελεί η «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», κατά τη διάρκεια της οποίας καθορίζονται ειδικές αστικές ζώνες όπου επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Με την συμμετοχή μας στο Marmalade Festival, Σάββατο & Κυριακή 6 & 7 Ιουνίου συμβάλαμε και εμείς ώστε να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τα παιδιά του ιδρύματος ΕΣΤΙΑ και την ανέγερση της στέγης που θα τα φιλοξενήσει!! Δελτίο Τύπου για το Marmelade Festival, εδώ.

   

Πηγή ενημέρωσης: κα Βελίσσα Μουχλή, μέλος Επιτροπής Νεότητας

Τελευταία ενημέρωση : Ιανουάριος 2017

Τελευταία Νέα