Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Υποβολή Ενστάσεων – ΟΤ137

logoDimou
logoDimou

Με το υπ’ αρ. πρωτ. 97679/2020 έγγραφο , διαβιβάσθηκε στο Δήμο μας η Γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ της ΠΕ Βορείου Τομέα Αθήνας (6ο Πρακτικό της 10ης/21-11-2019 Συνεδρίασης) και το συνοδεύον αυτή διάγραμμα, με αντικείμενο την «Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης» με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο ΟΤ 137 της ΔΕ Ψυχικού Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε εκτέλεση της υπ’ αρ. 1107/2001 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Με την ως άνω γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ της ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθήνας προτείνεται η κατάργηση του κοινοχρήστου – κοινωφελούς χαρακτήρα του επίμαχου χώρου, φέροντος και δασικό χαρακτήρα, και η μετατροπή του σε οικοδομήσιμο.

Καλούνται οι Δημοτες να υποβάλλουν τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις.

Η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων και ενστάσεων ορίζεται έως την 26η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.  Οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων θα  ακολουθήσει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Δήμος θα εκφέρει εμπεριστατωμένη γνωμοδότηση επί του υποβληθέντος σχεδίου τροποποίησης, αφού λάβει υπόψη και τις απόψεις των Δημοτών και των ενστάσεων. 

Διαβάστε την απόφαση Δημάρχου περί υποβολής ενστάσεων, εδώ

Διαβάστε το έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής, εδώ

Διαβάστε την εισήγηση, εδώ

Διαβάστε την Γνωμοδότηση, εδώ

Δείτε το τοπογραφικό σχέδιο, εδώ

Κατεβάστε το έντυπο της Ένστασης, εδώ

Τελευταία Νέα